89140 - Żeby bylo wszystko jasne, strzeliłem tam, bo w tej samej rundzie widac jak ten ct idzie na srodek, a pozniej rzuca nejda. Przy tym skanie myslalem ze bedzie tam siedzial, ale go tam nie bylo, co najlepsze byl dwie sciany dalej, a Ty twierdzisz, ze chciałem go zabic? Nawet w niego nie celowalem
90950 - ziomeczku, to sie łączy ze wczesniejszym tickiem, poszedl na srodek, ale go nie bylo na skanie i nie dostal z nade, oznacza to, ze albo siedzi na gorze, albo jest przed brama, wiec wyszedlem, zauwazylem go to szybko go zabilem, bo po co czekac?
105040 - celowalem tam na poczatku, bo zauwaz, ze praktycznie co runde ciastus rushuje ta pozycje, wiec prawdopodobnie i teraz bedzie rushowal. Nie musisz mi tez tlumaczyc co to esp, gram o wiele dluzej od Ciebie, wiem co to, ale widac Ty nie znasz pojecia Game sense. Po prostu przewiduje to, ze on tam zrushuje, na podstawie wczesniejszych wydarzen z tej mapy. Zauwaz co robi ciastek, tak jak mowilem, podchodzi ta pozycje znowu. Co w tym takiego niezwyklego. I jak go zabijam zanim wychylil, widac mu cala lape, a pozniej polowe ciala, mialem poczekac az mnie zobaczy? Wychodzi na shifcie, i sie co chwile zatrzymuje, mialem wystarczajaco duzo czasu na strzal.
Tak na koniec, zauwazcie, ze czasami przechodze obok typa i nic, co ja sobie wlaczam wh kiedy mi sie chce? Bierzcie pod uwage wydarzenia z mapy, a nie same fragi, bo taka rozpiska to sie nadaje do kosza. Trzeci ban, trzeci raz podajecie mi bezsensowne ticki, ktorych nawet nie powinienem tlumaczyc, ale musze, bo bez odpowiedzi nie bedzie ub. Z ciekawosci obejrzalem sobie chwile demka po banie, fajnie propierdol wsyzstko tego, jebac odpala wiadomo, szkoda, ze nawet demka nie sprawdzaja a juz sie pruja. Ty Bimberku tak samo, ile mozna patrzec, dlaczego juz wczesniej mnie nie zbanowales, nie miales dowodow tak? Czy po prostu boli jak dostaje sie baty? Tyle razy grales w tym samym momencie co ja, wiesz kiedy i wiesz jakie staty krecilem. Sprobuj szczescia, pobierz i doszukaj sie na sile jakiegos cheata. Moze sie czegos nauczysz, ogladajac demka lepszych. Po tym banie tak krzyczysz, ze na 100procent odpal wszystko wiadomo, strzlal z awp przez miliard scian, nie widzial chlopa, a juz zabil. A jestem na serwerze to cisza. Czasami jak zabijal Cie praktyk, to tez plakales, ze odpal, czego nie banujesz? Gratulacje