17250- flesh wybuchł za nim więc zapewne coś widział
68425- słyszał przeciwnika
93,260- jak dla mnie zwykle skanowanie + widzial 1 przeciwnika wbiegającego w smołka
111070- mierzy w tamtą stronę bo tam padli jego sojusznicy
126985- nie wiem co w tym dziwnego po prostu zabil cie jak wyszedles ze smołka
27-Maj-2020,14:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-Maj-2020,14:51 przez dawidowski.)
ten flesh wybuchł mu centralnie nad głową , więc powinien mieć biało ..
Ale niech jeszcze Yo? obejrzy demko
Obejrzyj demko z perspektywy Orła to zobaczysz gdzie poleciał flesh. .
17.250 - rzeczywiście dostał flesza prosto na twarz, albo to jest jakiś lag demka (zazwyczaj to tak jest z fleszami na demkach że nie ma za bardzo co na nie patrzeć bo inaczej to wygląda niż w grze), albo wyleciał na pałę i po prostu fartem zabił, ale jak dla mnie zbyt opanowany był i dobrze wiedział gdzie celować, mógł przecież celować bardziej na wprost, albo też Ferkovsky ma antyflesza.
68.425 - tutaj normalna akcja, sprawdzenie pozycji po chaosie, mógł gracza usłyszeć, wystarczy jeden mały kroczek albo zmiana broni scrollem
93.260 - w tej akcji wiedział że gdzieś w smoke'u albo za smoke'iem jest przeciwnik bo widział go jak tam wbiegał, jego kolega stał bliżej smoke'a z prawej strony, więc skanował z lewej, a że przeciwnik miał mało życia to go zabił, normalna akcja
111.070 - tutaj po rozplantowaniu paki sprawdza sobie czy nie ma przeciwników w pobliżu, sprawdza wyjście z A, później chce sprawdzić gorę, ale nie zrobił tego do końca bo akurat w momencie kiedy Orzeł miał wyjść wrócił celownikiem na wyjście z A. To było dziwne szczerze mówiąc, ten moment jak do końca nie sprawdził i wrócił celownikiem, ale równie dobrze mógł po prostu chcieć sobie sprawdzić bardziej róg na blisko a nie całą gorę bo był kryty przez skrzynki.
126.985 - a tutaj celował do innego gościa a ty z tego co pamiętam byłeś w smoke'u zaraz obok niego, nie trafił po prostu w swój cel a w ciebie i padł, normalne.
Podsumowując znowu za mało podejrzanych akcji i wszystko da się wytłumaczyć. Wg mnie nie ma podstaw do bana.
Ten flesh wybuchł przed nim więc powinien mieć częściowo mleko
no i pewnie miał albo częściowo albo wgl mleko, ale to co widać na demku to tak wcale nie musiało być jesli o flesze chodzi. Dorzuć sobie lagi demka. Poza tym mógł wybiec na pałę i fartem trafić. coś moze być na rzeczy z tym antyfleszem ale trzeba więcej dowodów wg mnie bo reszta do wytłumaczenia jest.