01-Cze-2020,19:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-Cze-2020,19:37 przez bayer(POLSKI).)
skladam na niom skarge robi sobie co chce zemnom co to ma byc sama szuka problemuw i puzniej banuje prosze o odebranie jej adma niech ze sie nie zachowuje jak guwniara 13 letnia
no to tak, zacznijmy od tego ze to juz norma ze piszesz kazdemu ze jest odpalony co wkurza graczy, dostales bana na godzine za bezpodstawne votebany i nie życze sobie żebys mnie obrazal
ale od pilnowania porządku jest Admin , ile razy to będziemy jeszcze przerabiać , to że ktoś gra lepiej od kogoś to nie znaczy że jest odpalony .
Nikotyna to dobry admin . Jak zaczynałem adminować to mnie pilnowała , żebym głupot nie robił i działał zbyt pochopnie..
Twoich wypocin nawet nie chcę mi się czytać, nie rób tu kolejnej dramy , bo od odpałów to jesteśmy tutaj my.
Dostałeś bana na chwilę , więc nie sraj żarem
powiem tyle dostałeś bana na godzinę , po czym wszedłeś na serwer na aktywnym banie na innym steam_ID , więc Admin dobrze zrobił że cie ukarał .
to nie pierwszy raz jak ona mi daje bana i nie gralem bo bylem wypity tylko na spectie siedzialem i muwilem co widze jak grali inni gracze co jakis czas weszlem na runde nikotyna sie mi nadziala ze 3 razy w celownik po czym bana mi dala i to juz 3 raz tak samo za byle co inni gracze pszeklinajom itp i nic nawet uwagi sie im nie muwi i tu w moim pszypadku bylo tak samo odrazu ban