Siemaneczko ziomeczki, nie spodziewałem się, że jeszcze kiedyś napisze prośbę o UB, bo jakbym chciał zagrać to i tak bym zagrał.
W Source i tak gram raz na jakiś czas, a wasz serwer serio mi się spodobał. W końcu stary dobry Source gdzie AWP nie jest tylko dla Vipów
)) A więc:
Serwer: FFA
Twój SteamID: STEAM_0:0:661465172
Twoje IP: -
Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina): 'Mon, 01 Jun 2020 19:59:07'
Powód bana: Nieszczęsny Łolhak
Nick Admina który zbanował: dawidowski
Link do screenów 3x (Jeśli zostały zrobione): - Ło panie jakaś nowość, to teraz zacznę robić SS na początku każdej mapy, a może w końcu zacznę robić streamy xD
Sam z ciekawości obejrzałem demko dwa razy i nic nadzwyczajnego nie zauważyłem w swojej grze, może kilka missów, które nie powinny mieć miejsca. Pozdrawiam bardzo serdecznie
W Source i tak gram raz na jakiś czas, a wasz serwer serio mi się spodobał. W końcu stary dobry Source gdzie AWP nie jest tylko dla Vipów

Serwer: FFA
Twój SteamID: STEAM_0:0:661465172
Twoje IP: -
Kiedy zbanowany (data + dokładna godzina): 'Mon, 01 Jun 2020 19:59:07'
Powód bana: Nieszczęsny Łolhak
Nick Admina który zbanował: dawidowski
Link do screenów 3x (Jeśli zostały zrobione): - Ło panie jakaś nowość, to teraz zacznę robić SS na początku każdej mapy, a może w końcu zacznę robić streamy xD
Sam z ciekawości obejrzałem demko dwa razy i nic nadzwyczajnego nie zauważyłem w swojej grze, może kilka missów, które nie powinny mieć miejsca. Pozdrawiam bardzo serdecznie