W tym wątku chciałem wprowadzić nowe zmiany ruletki , co korzystają z niej Vipy.
Niektóre rzeczy z ruletki mi się nie podobają... A mianowicie :
-Dropsy
- Twoje strzały trafiają do Ciebie
Jeżeli ktoś wyda pieniądze na Vipa to nie powinno to tak wyglądać , że gracze mają niekorzyści.
Bardziej powinni mieć przywileje..a jak już mają byc jakieś nie korzyści to bardziej łagodne...
W ruletce trafiają się zazwyczaj dropsy lub Twoje strzały trafiają do Ciebie...
Według mnie powinniśmy usunąć te dwa nie przywileje , bo skoro gracz płaci za Vipa to chyba powinien mieć lepiej
niż ten który nie płaci..
Preferował bym bardziej, jeżeli chodzi o negatywne kwestie coś takiego:
-Kara finansowa
- Utrata broni (pistolet startowy zostaje)
- Utrata podwójnego skoku
- Gracz został naćpany
(to tylko proste przykłady, zawsze można zamienić to innymi kwestiami)
Bo jeżeli ktoś płaci za Vipa to Dropsy czy Twoje strzały to nie powinny być wprowadzone na serwer.
Co jak co ale jak ktoś płaci pieniądze to raczej powinien mieć mniej negatywnych rzeczy niż pozytywnych...
Jestem za tym aby dropsy i Twoje strzały zostały usunięte
Niektóre rzeczy z ruletki mi się nie podobają... A mianowicie :
-Dropsy
- Twoje strzały trafiają do Ciebie
Jeżeli ktoś wyda pieniądze na Vipa to nie powinno to tak wyglądać , że gracze mają niekorzyści.
Bardziej powinni mieć przywileje..a jak już mają byc jakieś nie korzyści to bardziej łagodne...
W ruletce trafiają się zazwyczaj dropsy lub Twoje strzały trafiają do Ciebie...
Według mnie powinniśmy usunąć te dwa nie przywileje , bo skoro gracz płaci za Vipa to chyba powinien mieć lepiej
niż ten który nie płaci..
Preferował bym bardziej, jeżeli chodzi o negatywne kwestie coś takiego:
-Kara finansowa
- Utrata broni (pistolet startowy zostaje)
- Utrata podwójnego skoku
- Gracz został naćpany
(to tylko proste przykłady, zawsze można zamienić to innymi kwestiami)
Bo jeżeli ktoś płaci za Vipa to Dropsy czy Twoje strzały to nie powinny być wprowadzone na serwer.
Co jak co ale jak ktoś płaci pieniądze to raczej powinien mieć mniej negatywnych rzeczy niż pozytywnych...
Jestem za tym aby dropsy i Twoje strzały zostały usunięte