25-Sty-2020,22:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-Sty-2020,22:52 przez xaN.)
Ja tutaj nie mówię na Ciebie Grand złych rzeczy, czy coś, ale pprst przyczepiasz się o takie małe pierdoły, które na spowolnionym demku o niskim tickrate, wyglądają jakoś dziwinie.
Namierzanie, to namierzanie.. Celownik w chwili gry strzelałem wtedy w mainie gościa, w biegu był na głowie, ale poleciał w rękę, albo nawet go nie trafił, także no.
Haha akurat zawsze masz fart nie koniec tego akurat nie zgonisz tego na blad demka bo sprawdzalem innych graczy i bylo normalnie PROSZE O ZAMKNIECIE WATKU
xan ile Ty chłopcze masz lat ?
po zdjęciach nie widzę więcej niż 18 i Ty chcesz uczyć nas jak demka czytać ? jak niektórzy z tąd grają w tą gierkę jak Ty jeszcze do przeczkola chodziłeś Grand obejrzał demko stwierdził że jesteś nieczysty i wszystko po co ta dyskusja jeżeli nic nie masz graj se na innych sieciach i wsio w temacie chyba że tam też masz bana
ale mnie polaczek nie interesuje koniec zamknac watek bo to juz przesada wchodzi jakis bot i mnie obraza JAK PISALEM BEZ MOZLIWOSCI UB i mozesz sobie o mnie myslec co chcesz
a kim tu jest polaczek że go prosisz chłopie ... proszę cie ..
Dobra ja coś napisze panie xan inny NIK jastrząb wiemy że jesteś odjebany i nikogo tu nie odszukasz życzę powodzenia gdzie indziej Dawid zamykamj bez możliwości ub