Jezeli masz demko poprosimy
05-Lut-2020,15:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-Lut-2020,16:02 przez dawidowski.)
oglądałem demko i w niektórych sytuacja może Pirat i zabluźnił ale te słowa nie były kierowane do graczy aby im ubliżyć , tylko sam do sb to mówił
Ale inny gracz go sprowokował do takiej wymiany zdań . Ale to jest tylko moja opinia
Dodam od siebie że jakieś 3 dni temu na mapie de mirage jak grałem padło słowo od niego "zamknij morde" tyle usłyszałem jak zginolem..
Ja podałem przykład, bo na swoje nie szczęście nie mogę znaleźć akcji na której slapował ludzi i dawał jakieś inne cuda, po czym zmienił sobie mapę. (ktoś wcześniej też o tym pisał na forum ale go zbyliście że niby ruletka, a tak na prawdę chodziło o coś innego temu graczu który napisał skargę zapewne) Rozumiem że gracze też nie są w porządku czasem i prowokują słownie itp ale wydaje mi się że takie zachowanie u administratora serwera nie powinno mieć miejsca. Bo wyzwiska lub groźby admina że zaraz dostaniesz bana w stronę gracza w większości działają tylko jak płachta na byka.
inne cuda czyli co masz na myśli ? zapewne chodzi ci o gracza Redbula który napisał skarge na Pirata
Pewnie tak Gocha zapewne o to tu chodzi fakt Piracik klnie to tak samo jak ja no życie każdy klnie w tym ja 100 % nikt nie lubi ja padnie na ryj po 1 pestce wiem to wkur..... ale nie róbcie z tego gnoju
PIRAT zrezygnował z admina taka dostałem informacje od niego zamykam..