27000 - Nie jestem tutaj pewny, ale z tej odleglosci flesza bys mial.
48000 - taki troche wyczekany przeciwnik...
71000 - Tutaj drogi kolego po1 flesza miales bo wybuchl zanim sie caly chowales za skrzynka, a po 2 odrau wyskakujesz IDEALNIE wcelowany,
bez zadnych poprawek.Ty AchibalD jestes przykladem idealnej gry na Wh, zawsze celujesz troche dluzej w miejsca (gdzie ty wiesz ze ktos jest)
zeby moze przypadkiem ten gracz sie zdemaskowal i w razie czego powiesz ze go widziales... I dziwne bo w konkretne miejsca celujesz duzej tylko w tedy kiedy ktos tam naprawde jest.
Nastepna runda to tylko jedno z wielu takich (74800), tak cie zdiwilo ze on cie zabil chociaz ty go widziales ze az mikro uzyles?

heheh
85885 - tu zaczales strzelac do goscia zanim jeszcze wyszedl zza skrzynki, pewnie dlatego ze widziales innego przeciwnika co rzucal granatem i zes spanikowal, dlatego chciales szybciej zalatwic tamtego...
89120 - Wystarczy sie choc troche znac zeby zrozumiec co tu sie stalo, mianowicie musiales wiedziec ze tam ktos jest. Zauwazylem ze jak masz akcje typu to tj. przeciwnik gdzies kampi i ty nie mozesz wiedziec ze on tam jest

to zawsze lecisz SHIFTEM. ;p
108000 - Jedna z najlepszych akcji ktora jest punktem zaczepnym: celowanie niby na most chociaz dziwnie daleko od miejsca gdzie awka moze wyjsc - OK,ale skan przez sciane na konia i wyjscie bedac wcelowanym w ego glowe... Tu cie mam, nie da rady zrobic czegos takiego hahah :*
Dalej mi sie nie chce pisac, archi przeciez kazdy wie ze na wh latasz XD. Specjalnie wymijalem mniejsze akcje z ktorych moglbys sie latwo wybronic. Jest tu wh dobrze maskowane, ale nie perfekcyjnie
http://732926.node69.pukawka.pl/auto-202...886939.zip