Witaj, Odwiedzający!
Prosimy Zarejestruj się, lub Zaloguj
aby korzystać w pełni z naszego forum!
  • Nie pamiętam hasła
  • Rejestracja

  • Darmowy vip dla kobiet Sprawdź
    TOP 5 w rankingu Sprawdź
    Kup Range VIP Sprawdź
    [FFA]Ciemna Strona
    145.239.25.236:27015
    [DD2]Ciemna Strona
    54.38.202.0:27015
    [Zombie Mod] Ciemna Strona
    51.83.215.39:27015
    [MIXY/SPARY] Ciemna Strona
    145.239.239.243:27015
    [4MAPS][PL-TR128-SKINY]
    145.239.237.70:27190
    Ciemna Strona TS3
    51.75.43.30:10002
    ✔✔✔✔ WAŻNY KOMUNIKAT ✔✔✔✔
    Kliknij w obrazek i oddaj głos na nasz serwer, zapewniając mu natychmiastowe punkty! Każdy głos sie liczy.


    dawidowskidawidowskico o Mnie wiesz ?

    Ocena wątku:
    • 0 głosów - średnia: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    #1
    Witam wasz drodzy forumowicze , z racji tego że znamy się bardzo długo zaplanowałem dla wszystkich krótki test " Co o mnie wiecie ? " Test jest w celach humorystycznych także zapraszam wszystkich do zabawy i komentowania .

    Pytania

    1. Jaki mogę mieć wzrost ?

    a ) 160 - 170 cm
    b) 171 -175 cm
    c) 176 - 185 cm

    2 . Mój kolor oczu to ....

    a) niebieskie
    b) brązowe
    c) piwne

    3. Mój ulubiony serial ?

    a) ukryta prawda
    b) Kuba Wojewódzki
    c) szkoła

    4. Gdy chodziłem do szkoły jaką mogłem mieć ksywę ?

    a) kujon
    b) wujek samo zło
    c) wieśniak

    5. Kierunek szkoły

    a) rolnik
    b) pedagog
    c) hotelarz

    6. Miesiąc moich urodzin

    a) sierpień
    b) wrzesień
    c) grudzień

    7. Znak zodiaku

    a) lew
    b) waga
    c) panna

    8. Kogo jako pierwszego zaprosiłem na FB ze strony Administracyjnej ?

    a) Koniu
    b) KuczoR
    c) Ziom_Periniom

    9. Ilu mam rodzeństwa rodzonego ?

    a) 5
    b) 4
    c) 0

    10. Numer w dzienniku

    a) 8
    b) 9
    c) 10

    11. Prawda / Fałsz / Wyznanie

    Co może być prawdą ?

    a) dawidowski umie płynąć na kajaku
    b) dawidowski miał wzorowe zachowanie
    c) dawidowski w wolnym czasie kocha gotować

    Fałsz

    a ) dawidowski jako młody wszędzie go było pełno , lubiał rzucać kasztanami i kamieniami w drzwi sąsiadki .

    b) dawidowski zna kilka języków i mówi perfekcyjnie po rosyjsku .

    c) dawidowski gdy był z rodzicami na zakupach i siedział w samochodzie to pokazywał przechodzącym ludziom środkowy palec czyli " Fuck you ! "

    Wyznanie

    a) dawidowski naoglądał się dużo filmów i gdy był mały to wzioł wielki kołek i stał na drodze i zatrzymywał samochody , a następnie jego pytanie brzmiało " po proszę prawo jazdy !? "

    b) dawidowski gdy jechał ciągnikiem zamiast zachamować wjechał do rowu .
    c) dawidowski ma talent do przepowiadania przyszłości .

    12. Najlepsza zabawka z mojego dzieciństwa jak miałem tak z 10 lat ?

    a ) pluszak
    b) samolot
    c) świńskie oczy

    13. Mój ulubiony film ...

    a) Opowieści z Narnii
    b) Władca Pierścieni
    c) Tarzan

    14. Moją ulubioną bronią jest ?...

    a) AKA -47
    b) p90
    c) auto - szmata

    15. Ile wpłaciłem na rzecz Serwerowni

    a) po wyżej 230
    b) po wyżej 280
    c) po wyżej 320

    Zapraszam do komentowania wyniki konkursu zostaną podane 14. marca w sobote , także zapraszam do zabawy Big Grin
    Odpowiedz
    #2
    odpowiem na 14 haha!!! prawidłowa odpowiedz co CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC :d:d:d:d:d:dd:d:d:d:d:dd:d:d
    Odpowiedz
    #3
    haha a reszta pytań
    Odpowiedz
    #4
    to jak byde w stanie trzeżwym Big Grin
    Odpowiedz
    #5
    1-B
    2-C
    3-B
    4- A
    5-A
    6-B
    7-B
    8-A
    9-B
    10-A
    11-BCB
    12-A
    13-B
    14-B
    15-B
    Odpowiedz
    #6
    dzięki za odpowiedzi Big Grin
    Odpowiedz
    #7
    odświeżam
    Odpowiedz


    Użytkownicy przeglądający ten wątek:

    1 gości
    Skocz do:

    Menu