19-Lut-2021,21:59
1. Twój nick z serwera:Warrior
2. Ile czasu grasz w CS'a (CS:1.6,CS:Source,CS:GO):Ok 7-8lat dokładnie nie pamiętam kiedy to się zaczeło
3. Twój wiek: 18
4. Czas spędzony na naszym serwerze (Game Tracker):
5. Znajomość komend aministracyjnych (w skali 0-10): 8/10
6. Dlaczego chcesz zostać administratorem na naszej sieci:Chciałem pomóc w prowadzeniu serwera lecz 1 podanie zostało odrzucone, dałem spokój lecz jak widze co sie dzieje teraz na cs:go nie mogę pozostawić tego bez reakcji.
7. Czy posiadasz oraz będziesz używać mikrofon [TAK/NIE]:TAK
8. Sposób płatności za Admina (jeśli zajdzie taka potrzeba) [SMS/Przelew]: Wolał bym w naturze no ale jak musze wybierać to w sumie odydwa
9. Twój STEAM_ID na jakim grasz (np: STEAM_0:0:123456789): STEAM_1:0:55752323
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ło cie panie ok 4-6godzin na cs ogólnie source i go
11. Czy zapoznałeś się oraz akceptujesz REGULAMIN admina [TAK/NIE]:TAK
12. Czy zapoznałeś się oraz akceptujesz REGULAMIN serwera [TAK/NIE]:TAK
13. Coś o sobie (możesz pominąć ten punkt):
Szymon (Jager)
kontakt poprzez forum, gg, messa (dla elity elit)
2. Ile czasu grasz w CS'a (CS:1.6,CS:Source,CS:GO):Ok 7-8lat dokładnie nie pamiętam kiedy to się zaczeło
3. Twój wiek: 18
4. Czas spędzony na naszym serwerze (Game Tracker):
5. Znajomość komend aministracyjnych (w skali 0-10): 8/10
6. Dlaczego chcesz zostać administratorem na naszej sieci:Chciałem pomóc w prowadzeniu serwera lecz 1 podanie zostało odrzucone, dałem spokój lecz jak widze co sie dzieje teraz na cs:go nie mogę pozostawić tego bez reakcji.
7. Czy posiadasz oraz będziesz używać mikrofon [TAK/NIE]:TAK
8. Sposób płatności za Admina (jeśli zajdzie taka potrzeba) [SMS/Przelew]: Wolał bym w naturze no ale jak musze wybierać to w sumie odydwa
9. Twój STEAM_ID na jakim grasz (np: STEAM_0:0:123456789): STEAM_1:0:55752323
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: ło cie panie ok 4-6godzin na cs ogólnie source i go
11. Czy zapoznałeś się oraz akceptujesz REGULAMIN admina [TAK/NIE]:TAK
12. Czy zapoznałeś się oraz akceptujesz REGULAMIN serwera [TAK/NIE]:TAK
13. Coś o sobie (możesz pominąć ten punkt):
Szymon (Jager)
kontakt poprzez forum, gg, messa (dla elity elit)